Har du en Solcelleanlegg Prosjekt vi kan hjelpe med?

Kontakt Oss

PRIVATE HUS

En KW solceller krever en investering på ca 15-20.0000.- i utstyr og bruker ca 6 m2 areal, og produserer ca 1000 Kwh i året.

Et solcelleanlegg med optimal plassering er typisk vendt mot sør og har en helling på 38 gr. En loddrett byggningsfasade med solceller har en virkningsgrad på 75% av optimal plassering.

Norsolar AS setter gjerne opp et forslag til deg på ditt hus eller på din garasje. Vi hjelper deg med valg av riktig solcellepanel, inverter, festeskinner, kroker og kabler. Leveringen kommer komplett fra oss.

BEDRIFTER

Utnytt takplassen eller fasaden på bedriften din og produser strøm. Våre anlegg er helautomatiske, og den strømmen du ikke selv bruker selges ut på nettet automatisk. Vi prosjekterer og leverer komplett anlegg ferdig tilkoblet strømnettet.

Flere og flere velger å være en fremtidsrettet og klimanøytral bedrift, som er selvforsynt med strøm. Det er nå og gode løsninger for lagring av strøm via nye batteriløsninger.

INSTALLATØRER

Er du installatør, eller ønsker du å bli en av våre installatører og/eller bli forhandler, ta kontakt for mer informasjon.

Vi søker dyktige forhandlere/installatører, som ønsker trygghet for kvaliteten, og vi tilbyr omfattende opplæring som resulterer i sertifiserte montører.

OFF-GRID

Et off-grid anlegg er et anlegg som ikke er tilkoblet lokalt / offentlig energinett. Eksempel på dette kan være hytter, målestasjoner eller andre anlegg der offentlig grid/nett er utilgjengelig.
Norsolar AS setter gjerne opp et forslag til deg på ditt prosjekt. Vi hjelper deg med valg av riktig utstyr. Leveringen kommer komplett fra oss

Eksklusiv paneler fra AE Solar

AE Solar Hot Spot free, 300 Wp Full Black